Inițiativa Localnicii organizează în perioada 4-5 noiembrie prima ediție a Acceleratorului Localnicii, un eveniment ce își propune să ofere soluții, know-how și un mediu de colaborare antreprenorilor care aduc plus valoare prin idei noi, pasiune și implicare în ceea ce fac.

Localnicii susține antreprenorii locali, iar de lansare, proiectul a însemnat peste 120 de antreprenori implicați în campanie, atât în serialul Localnicii, cât și în cele 11 ediții ale Cutiei cu Localnici, care au generat vânzări de peste 2,3 milioane de lei, reprezentând 50.000 de produse achiziționate. În 2021, CEC Bank și Mastercard au dezvoltat Pachetul Start-Up Localnicii, un produs bancar gândit pe nevoile antreprenorilor la început de drum, completat de un set de alte beneficii speciale.

Cel mai valoros instrument pentru orice antreprenor la început de drum este informația, iar Acceleratorul Localnicii tocmai despre asta este: un eveniment de două zile conceput ca un mediu de învățare sub forma a șase ateliere de lucru dezvoltate împreună cu antreprenori de succes și profesioniști din domenii de interes pentru orice afacere.

Acceleratorul Localnicii este susținut de CEC Bank și Mastercard, la care se alătură de anul acesta și Vodafone, ca partener al digitalizării.

„De peste 2 ani de când am lansat platforma Localnicii am învățat enorm de multe despre cum putem sprijini ecosistemul de antreprenori locali din zona de producție. Știm că poveștile de succes se scriu pas cu pas, iar la fiecare început de drum, cel mai valoros instrument pentru orice antreprenor este informația. Noua etapă a acestui proiect este Acceleratorul Localnicii - o infrastructură educațională dedicată micilor întreprinzători entuziaști, prin care aceștia au ocazia sa acceseze informații esențiale în procesul de dezvoltare a unui business sănătos, prin intermediul discuțiilor și workshop-urilor dezvoltate împreună cu specialiști și antreprenori de succes din România”, a spus Răzvan Crișan - Co-fondator și CEO Kane Group.

Acceleratorul Localnicii își propune sa pună umărul la succesul antreprenorilor, oferindu-le acestora, în cadrul atelierelor, răspunsuri și sfaturi personalizate la cele mai importante și reale nevoi pe care le au.

Principalele teme ale atelierelor vizează soluții de digitalizare pentru optimizarea afacerii, modalități de creștere eficientă a vânzărilor, atractivitatea afacerii pentru investitori, cum discuți cu o bancă astfel încât să îți finanțezi afacerea și, cel mai important, despre cele mai frecvente presupuneri false pe care mulți dintre noii antreprenori le fac la început de drum și cum pot fi adresate.

Acceleratorul Localnicii va avea loc la sediul BiSM (Bucharest International School of Management), situat pe Bulevardul Dacia, nr 99. Înscrierea este gratuită, completând formularul disponibil pe site-ul Localnicii.ro, numărul locurilor fiind limitat.

 Mai multe informații despre înscriere, agendă și speakers pot fi accesate atât pe site-ul Locanicii, cât și aici și aici.