Revolut a lansat serviciul „Case (Homes)", o nouă funcționalitate pentru închirierea de apartamente și case de vacanță care vine și cu beneficiul cashback-ului, în funcție de planul deținut. „Case" face parte din produsul de rezervare cazări inclus în aplicație, Revolut „Sejururi".

Cu sute de mii de case de vacanță disponibile în aplicație, la nivel global, Revolut le oferă clienților ocazia de a recupera până la 4% din valoarea cazării rezervate prin „Case".

Revolut a anunțat recent că a acordat clienților săi, prin intermediul produsului „Sejururi", peste două milioane de euro, la nivel global, sub formă de cashback. „Case" completează portofoliul serviciilor destinate clienților pasionați de călătorii și turism. Aplicația financiară continuă să adauge periodic noi funcționalități care să le facă iubitorilor de călătorii experiențele mai plăcute și mai la îndemână (rezervarea cazării la prețuri avantajoase, asigurare de călătorie, schimb valutar în cât mai multe monede și la rate de schimb avantajoase).

„Case" este disponibil pentru clienții din Regatul Unit și din SEE care aleg să rezerve cazarea într-un apartament sau o casă de vacanță utilizând aplicația Revolut și plătind cu aceasta. De la opțiunea de împărțire a facturilor până la cursurile de schimb la rate interbancare, noua funcționalitate aduce și mai multe beneficii și simplifică lucrurile pentru clienții care își planifică vacanțele sau viitoarele călătorii.

Așa cum Revolut și-a obișnuit deja utilizatorii, rezervarea cazării într-o casă de vacanță sau un apartament cochet în centrul orașului ales pentru viitorul city-break este simplă și intuitivă. Tot ce are de făcut clientul este să deschidă secțiunea „Sejururi" din aplicație, fie din ecranul principal, fie din hub, să selecteze datele excursiei și locația și apoi să parcurgă listele de oferte disponibile în funcționalitatea „Case".

Filtrele permit selectarea caselor și apartamentelor care acceptă și animale de companiei, dar și a celor care sunt dotate, de exemplu, cu calculator sau spațiu de lucru. Rezervarea și plata se realizează cu doar câteva atingeri de ecran.

Lansat în România în octombrie 2021, Revolut „Sejururi" a devenit în scurt timp unul dintre instrumentele preferate din aplicație ale utilizatorilor români. România s-a clasat pe a patra poziție în topul piețelor cu cele mai mari sume totale de cashback, înregistrând 700 de nopți de cazare cu gratuitate, în mai puțin de un an de la lansarea produsului pe piața locală.

Potrivit registrului de rezervări al Revolut „Sejururi", și pentru ultimele luni de toamnă, clienții români și-au rezervat cazarea pentru a vizita orașe europene cu importante atracții turistice sau locații exotice din Orient, dar și pentru a se relaxa în zone turistice locale.