Clienții își pot primi până la 10% cashback din cheltuiala făcută cu rezervările făcute prin Revolut, au adăugat reprezentanții Revolut, potrivit CNBC. Această nouă mutare este o provocare la adresa giganților din industria de turism, precum Booking Holdings, Expedia și TripAdvisor. De asemenea, este primul produs pe care compania îl lansează în afara sectorului financiar, a cărui specialitate o are.

„Pe măsură ce lumea începe să se redeschidă cu precauție, știm că toți sunt nerăbdători să călătorească oricând au posibilitatea, ori la Margate, ori la Mallorca”, a afirmat Marsel Nikaj, șeful Revolut pe zona de economii și lifestyle.

Al doilea fintech din Europa, după doar cinci ani de existență

Revolut și-a început existența în 2015 ca platformă digitală de banking și plăți pentru cheltuielile din afara țării fără taxe și comisioane de schimb al valutelor. De la acel moment, compania și-a extins oferta, scoțând noi servicii și funcții pentru tradingul de acțiuni și criptomonede. Fintech-ul londonez este numai una dintr-un număr de „neobănci” populare care au înflorit în Europa și în alte părți ale lumii, atrăgând mai ales clienți tineri, cu ceva îndemânare în utilizarea acestora și a unei varietăți de tipuri de carduri.

About

Team

Echipa Future Banking aduce cititorilor noutăți legate de inovațiile sau tendințele din domeniu, explicate în detaliu. Vrem să vă familiarizați cu digital bankingul, fintech-uri... Mai multe despre autor