Vizitele la bancă pentru a deschide un cont curent vor deveni istorie, pe măsură ce tot mai multe bănci vor oferi această posibilitate în totalitate online. Raiffeisen Bank tocmai a lansat această oportunitate, doritorii având la dispoziție aplicația Smart Mobile pentru a deveni clienți.

„Noul mod de a deveni client Raiffeisen Bank răspunde nevoilor actuale ale clienților și confirmă tendința de digitalizare a proceselor spre care ne îndreptăm cu toții. Achiziția de produse în mediul digital are, de asemenea, o creștere naturală accelerată, influențată suplimentar și de perioada pandemiei, iar multe din demersurile și lansările noastre din ultimul timp au avut ca scop întâmpinarea acestor nevoi – posibilitatea achiziției unui credit de nevoi personale, în câteva minute, 100% în mediu digital, lansarea modelului de Relationship Manager la distanță, actualizarea datelor personale în Smart Mobile, subscrieri în cadrul fondurilor de investiții din aplicația de mobile banking și, acum, deschiderea relației cu banca 100% online și accesarea serviciilor bancare direct din Smart Mobile”, a spus Cătălin Munteanu, Director Clienți Persoane Fizice.

Pachetul de cont curent, Zero Simplu, are zero comisioane pentru cont și card în lei, mobile banking, cont de economii, retrageri gratuite de la bancomatele oricărei bănci din România, toate aceste beneficii condiționate de doar o plata lunară cu cardul, cu telefonul sau direct din Smart Mobile.

Oricine își poate deschide un cont curent la Raiffeisen Bank în câțiva pași simpli (descriși mai jos) sau poate accesa site-ul băncii aici pentru toate informațiile.

  • Vă descărcați aplicația Raiffeisen Smart Mobile din App Store/ Google Play pe telefonul mobil și faceți click pe „Hai și tu la Raiffeisen Bank”; 
  • Realizați o fotografie a actului de identitate și un selfie; 
  • Vă completați informațiile solicitate pentru începerea unei relații cu banca; 
  • Faceți cunoștință, printr-un apel video, cu un angajat Raiffeisen Bank; 
  • Veți vizualiza noul card, aflați despre beneficiile ofertei Zero Simplu și semnați electronic contractul, printr-un cod trimis prin SMS. Iar cardul va veni acasă, prin curier.

În plus, aplicația Smart Mobile le oferă clienților Raiffeisen Bank acces la o multitudine de beneficii direct de pe telefon: schimb valutar euro-lei și lei-euro la curs BNR, în fiecare zi de luni-vineri, între 10:00 și 11:00; notificări push pentru plățile plățile făcute cu cardul sau încasările de pe cont, widget pentru verificarea soldului fără autentificare în aplicație, deschiderea de conturi sau atașarea de carduri suplimentare. 

„Datele Visa în România arată o creștere de peste 40% a tranzacțiilor online în prima jumătate din 2021 comparativ cu anul trecut, întrucât pandemia a creat o nevoie imediată de experiențe de plata mai sigure și mai eficiente, ceea ce a determinat consumatorii să migreze către comerțul digital”, a menționat și Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România.

Totodată, Raiffeisen Bank lansează și o campanie de marketing. Utilizatorii care își vor deschide un cont din Smart Mobile în perioada 15 decembrie 2021 – 15 martie 2022 intră automat în tragerea la sorți pentru câștigarea premiilor oferite de Raiffeisen Bank și Visa: o mașină BMW 255xe Active Tourer sau unul dintre cele 5 telefoane iPhone 13.