Raiffeisen Bank lansează „Banking 1:1”, un mod personal și interactiv de a construi un plan financiar, împreună cu clienții, prin inovația Raiffeisen Bank: Smart Finance.

Dezvoltată de echipa locală condusă de Monica Udrescu, Director Executiv Canale de Vânzare, aplicația va oferi suport experților Raiffeisen Bank care au la dispoziție tablete mobile, cu ajutorul cărora pot realiza un plan financiar personalizat.

În urma unui dialog simplu, expertul băncii poate oferi soluții personalizate. Informații despre planurile, nevoile și dorințele clientului discutate 1:1 cu reprezentantul nostru sunt introduse în aplicația interactivă Smart Finance, care generează un plan financiar personalizat. 

CITEȘTE ȘI: Clienții Raiffeisen pot economisi constant și fără efort cu SavingBox

Acest serviciu nu presupune nici un cost și vine fără nici o obligație de cumpărare a altor produse bancare. Tradițional, băncile ofereau acest tip de servicii celor cu venituri foarte mari, în cadrul Private Banking. De altfel, Andra Ion, managerul diviziei de Planificare Financiară Personală și Private Banking, și echipa sa, oferă activ expertiza lor în dezvoltarea aplicației Smart Finance.

„Ca orice produs digital, aplicația este dezvoltată cu feedback-ul a peste 172.000 de clienți și a experților noștri care o folosesc. Vom continua să învățăm din fiecare feedback și să o îmbunătățim constant. Echipele noastre deja au început dezvoltarea unei soluții asemănătoare și pentru afaceri. Tehnologia înseamnă doar suport, experții noștri sunt cheia pentru discuții cu clienții despre problemele lor reale", spune Andra Ion.

Realizată cu convingerea că „Poți face mai multe cu banii tăi, dacă ai un plan financiar construit cu și pentru tine”, campania „Banking 1:1” te invită să te adresezi unui expert financiar Raiffeisen Bank, care te va ghida în realizarea unui plan financiar personalizat, potrivit nevoilor și veniturilor tale, cu informații financiare practice, utile și ușor de înțeles.