Raiffeisen Bank si-a actualizat oferta de economisire lei și valută, pentru clienți persoane fizice, oferind dobânzi de până la 7,5% pe an la depozitele la termen în lei, de până la 1,5% pe an pentru depozitele la termen în euro și de până la 2,5% pe an la depozitele la termen în dolari. 

Pe lângă depozitele standard, pe termen de trei, 12 și 24 luni în lei și trei, șase și 12 luni în valută, produse ce bonifică dobânzi atractive, clienții pot opta și pentru Flexidepozit – depozit la termen de șase luni in lei, produs ce bonifică o dobândă de 7% pe an și care permite alimentări ulterioare multiple, dar și o retragere parțială, în caz de nevoie.

Oferta de economisire este completată de contul de economii „Super Acces Plus", disponibil atât în lei, cât și în valută, pentru lei bonificând o dobândă diferențiată pe transe valorice, începând cu 3% pe an, până la 4% pe an, fără comisioane de deschidere, administrare sau închidere.

„Raiffeisen Bank a adoptat măsuri de creșteri succesive a dobânzilor la produsele de economisire în lei și în valuta, cu scopul de a-și susține clienții prin reducerea impactului negativ adus de inflația în creștere. Ne dorim să fim cei mai buni consilieri pentru clienții noștri, având mereu în vedere nevoile și stabilitatea lor financiară. Așadar, ne concentrăm eforturile în zona de planificare financiară personală, sprijnindu-ne clienții să-și creeze un fond de urgență, dar și în demersul lor de economisire constantă, pentru obiective pe termen mediu și lung", spune Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală în cadrul Raiffeisen Bank.

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă 100% online, în aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online.

Clienții au posibilitatea să-și diversifice economiile investind regulat cu ajutorul SmartInvest sau prin plăti recurente în fondurile de investiții Ron Flexi, Ron Plus, Euro Plus sau Dolar Plus. Aceaste componente investiționale pot fi o soluție pentru clienți pe termen mediu și lung, aducând randamente potențial superioare depozitelor la termen.

Foto: Dreamstime