Payten, parte a grupului ASEE, devine principalul partener de distribuție în România al Diebold Nixdorf, unul dintre liderii în automatizarea, digitalizarea și transformarea modului în care clienţii fac tranzacții bancare și cumpărături, în zona de soluţii hardware și software.

Prin acest parteneriat Payten va livra serviciile produse de Diebold Nixdorf pentru clienții bancari din România, extinzându-și modelul de parteneriat de succes din alte câteva țări.

„Ne concentrăm în mod constant eforturile pentru a urmări și depăși tendințele pieței, lărgindu-ne oferta de soluții de calitate prin tehnologii moderne și inovație. Prin faptul că Diebold Nixdorf a devenit partenerul nostru bancar strategic în România vom reuși să obținem creștere și performanță în rețeaua noastră de clienți. Prin acest parteneriat, Payten poate oferi băncilor locale expertiză și consultanță vastă, acces fără egal la resurse și perspective de stabilitate și continuitate", a spus Ciprian Pîrv, Country Leader Payten România.

Payten oferă soluții complete pentru eCommerce, mPayments, procesare, precum și servicii legate de ATM-uri și POS-uri. Payten este un brand nou în grupul Asseco, un furnizor IT din Sud-Estul Europei din punct de vedere al veniturilor obținute din software și servicii proprii. Acoperind 23 de țări (inclusiv România), ASEE are peste 3.200 de angajați și face parte din grupul Asseco. 

+

Diebold Nixdorf are o experiență vastă în vânzarea și susținerea produselor și serviciilor sale bancare în România și în alte țări europene, fiind lider la nivel mondial în producţia de bancomate. Diebold Nixdorf este prezentă în peste 100 de țări și are aproximativ 22.000 de angajați la nivel mondial. Grupul a consemnat în primele nouă luni ale anului 2022 vânzări nete globale de circa 2,5 miliarde de dolari.

Foto: Payten