Pluridio, fintech-ul de nișă ce dezvoltă soluții software și produse personalizate destinate Trezoreriilor bancare, anunță consolidarea echipei organizaționale. Ovidiu Kișlapoși preia funcția de Chief Product Officer, pentru a consolida echipa de produse și a o pregăti pentru extinderea livrărilor de produse tehnologice bancare la nivel internațional.

Cu o expertiză de 13 ani în domeniul bancar, Ovidiu Kișlapoși a avut un rol important în ceea ce privește dezvoltarea produselor bancare și transformarea agilă a băncilor de top din România precum BCR și ING dar și în dezvoltarea de produse software în cadrul EPAM, o companie software, parte a topului Fortune IT&S 100. Rolul lui Ovidiu în cadrul Pluridio este de a dezvolta și implementa strategii de produs și de a gândi produse tehnologice care să complementeze oferta actuală, astfel încât compania să poată răspunde în totalitate nevoilor clienților existenți și să poată accesa noi piețe.

„După 13 ani de activitate în instituții multi-naționale financiare și de software din România, am decis că a venit momentul să-mi îndrept atenția asupra modului în care pot ajuta la transformarea unui business 100% românesc într-o companie pregătită să livreze soluții software personalizate departamentelor de Trezorerie ale băncilor internaționale. Îmi doresc să fac acest lucru asigurând standarde de livrare de top și plasând clientul și nevoile sale în centrul deciziilor noastre strategice de dezvoltare a produselor”, spune Ovidiu Kișlapoși, noul Chief Product Officer al companiei Pluridio.

În prezent, soluțiile tehnologice ale Pluridio sunt implementate în Trezorerii ale băncilor din România și Bulgaria, precum Banca Transilvania, CEC Bank, OTP Bank și DSK Bank. Soluțiile software Pluridio oferă control sporit și eficiență în activitățile de vânzări și operaționale ale Trezoreriilor bancare, în timp ce asigură cadrul de conformitate.

+

Înființată în 2013 de doi profesioniști din domeniul bancar și dezvoltare de soluții tehnologice pentru instituții financiare, Pluridio este un fintech inovativ ce furnizează soluții software pentru Trezoreriile băncilor.

Sistemele Pluridio cuprind nucleul activităților de vânzări din Trezoreriile băncilor și folosesc tehnologia pentru a îmbunătăți profitabilitatea și procesele interne. Soluțiile companiei îmbunătățesc satisfacția și retenția clienților, reduc riscurile operaționale și cresc numărul de tranzacții, în timp ce respectă cadrul de conformitate. Pluridio își propune să ofere clienților săi servicii complete, permițând profesioniștilor din departamentele de Trezorerie să-și petreacă timpul și eforturile mai eficient.

Compania activează în România și Bulgaria, deservind clienți precum Banca Transilvania, CEC Bank, OTP Bank și DSK Bank Bulgaria.