OTP Bank România a lansat o campanie, prin care atât persoanele fizice, cât și antreprenorii beneficiază, în perioada 2-14 mai, de oferte, de zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei.

Până în 14 mai, clienții noi OTP Bank care aplică online pot beneficia de această ofertă, prin care vor obține pachete de cont curent fără costuri.

„Atenția permanentă la nevoile clienților noștri ne-a determinat să dezvoltăm soluții și instrumente digitale, ca urmare a interesului tot mai mare pentru produsele și serviciile care pot fi accesate complet online. Și anul acesta propunem clienților, atât persoane fizice, cât și antreprenori, o ofertă competitivă și eficientă, cu zero costuri pe viață, care întâmpină nevoia acestora de predictibilitate și de reducere a costurilor, printr-o simplă aplicație online”, a spus Roxana Hidan, Director General Adjunct și coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România.

Ce ofertă au persoanele fizice?

În această campanie promoțională este oferit pachetul de produse și servicii bancare OTP Lejer, cu următoarele beneficii incluse: cont curent, card de debit Mastercard, internet și mobile banking și alerte SMS (control card și control cont), cu zero costuri pe viață și zero condiții lunare de încasare și tranzacționare.

Clienții noi persoane fizice interesați de ofertele de mai sus, pot aplica online, aici până pe 14 mai, inclusiv, în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.

Ce ofertă au persoanele juridice?

Campania de primăvară pentru antreprenori, cu zero costuri pe viață, se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de forma de organizare. În cadrul campaniei, antreprenorii pot beneficia de ofertă prin accesarea paginii dedicate.

Pentru a beneficia de avantajele ofertei, antreprenorii trebuie să aplice în intervalul 2-14 mai și să devină clienți noi ai băncii în termen de maximum 60 de zile de la data prezentării tuturor documentelor necesare. 

Noii clienți vor beneficia de:

  • Cont curent gratuit, oricâte conturi, indiferent de valută;
  • Număr nelimitat de plăți interbancare de mică valoare în lei, gratuite, efectuate prin Internet Banking și SmartBank;
  • Abonament Internet Banking gratuit pentru un utilizator;
  • Card debit Visa Business în lei, gratuit pentru emitere şi administrare;
  • 1 terminal POS/E-Commerce/Soft POS, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% la procesarea tranzacțiilor prin POS/E-Commerce/Soft POS, indiferent de rulaj.