OTP Bank România oferă contul curent 100% online pentru persoane juridice, prin intermediul a 10 pachete cu costuri începând de la zero lei, construite în funcție de tipul companiei și nevoia de servicii bancare.

Produsul este adresat companiilor cu cifra de afaceri anuală de până la cinci milioane euro, persoanelor fizice autorizate și întreprinderilor individuale, oferind o gamă largă de pachete de produse și servicii bancare personalizate, în funcție de specificul și nevoile afacerilor.

Pachetele pot fi accesate de la distanță, 100% digital, 24/7 și semnate electronic, oricând în intervalul extins de funcționare: de luni până vineri, între 08 și 22, și sâmbătă, de la 09 la 18.FSB 2023

„Viziunea de dezvoltare a OTP Bank România se bazează pe oferirea de servicii bancare și experiențe de utilizare eficiente și de calitate, iar acest produs ne aduce mai aproape de obiectivul de integrare digitală a ofertei de servicii bancare pentru toate categoriile de clienți. Pe lângă serviciul OTP POSibil pentru comercianții locali, contul 100% online oferit antreprenorilor români completează și optimizează experiența digitală de banking, cu costuri minime”, spune Roxana Hidan, Director General Adjunct și coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România.

Deschiderea contului se realizează în urma unei cereri online, urmată de parcurgerea fluxului de înregistrare online și identificarea video obligatorie, după care clientul obține acces securizat la serviciul de Internet & Mobile Banking pentru gestionarea facilă a contului.

Mai multe informații despre contul 100% online pentru persoane juridice de la OTP Bank România pot fi găsite aici