OTP Bank România anunță lansarea unei campanii de primavară cu „zero costuri pe viață” pentru potențialii noi clienți, prin care atât persoanele fizice, cât și antreprenorii beneficiază de oferte cu zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate pe durata campaniei (11 - 27 aprilie). 

Astfel, timp de aproape trei săptămâni, clienții noi OTP Bank care aplică online pot beneficia de oferta de primavără, prin care pot obține pachete de cont curent și carduri de credit cu zero costuri pe viață. 


Ofertele OTP Bank destinate clienților - persoane fizice 

  • Pachetul OTP Lejer, care include un cont curent, card de debit Mastercard, Internet și Mobile Banking, Alerte SMS (Control Card și Control Cont), are aferente costuri de încasare și tranzacționare zero pe viață. Pentru a beneficia de această ofertă, pachetul trebuie contractat până la 31 mai 2022, iar cardul de debit aferent trebuie ridicat cel târziu până pe 30 iunie 2022.
  • Cardul de credit Mastercard Dual, ale cărui prime 12 rate sunt fără dobândă pentru cumpărături mai mari de 300 lei la cele mai importante categorii de comercianți (specializate în vânzarea de electrocasnice, electronice, mobilă, bricolaj, calculatoare, servicii medicale, turism, asigurări, precum și la toate magazinele care sunt semnalizate cu sigla programului "Mastercard-Plata în rate"). Perioada de grație a acestui card este de până la 55 de zile cu 0% dobândă pentru cumpărături. Cu o limită de credit de până la 30.000 de lei, acesta are o dobândă specială anuală pentru refinanțare de doar 9.9%.
  • Cardul Mastercard Calculat-Relaxat, ale cărui prime șase rate sunt fără dobândă pentru cumpărături oriunde în lume, indiferent de valoare, are o limită de credit de până la 15.000 lei, precum și o perioadă de grație de până la 55 zile cu 0% dobândă pentru cumpărături.

Clienții noi care sunt interesați de ofertele destinate persoanelor fizice, pot aplica online, înainte de 27 aprilie, de aici, cu respectarea condițiilor prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.


Ofertele OTP Bank destinate clienților - persoane juridice

Denumită „Primăvara cu zero costuri pentru Antreprenori, pe viață”, campania se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de cifra de afaceri anuală și de forma de organizare, care aplică în perioada de valabilitate a campaniei de aici. Acestea vor urma să devină client al băncii în termen de maximum 60 de zile de la data prezentării tuturor documentelor necesare.

Noii clienți juridici vor putea beneficia astfel de:

  • Cont curent gratuit, oricâte conturi, indiferent de valută;
  • Număr nelimitat de plăți interbancare de mică valoare în lei, gratuite, efectuate prin Internet Banking și SmartBank;
  • Abonament Internet Banking gratuit pentru un utilizator;
  • Card debit Visa Business în lei gratuit pentru emitere şi administrare;
  • 1 terminal POS/E-Commerce/Soft POS, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% comision la procesarea tranzacțiilor prin POS/E-Commerce/Soft POS indiferent de rulaj.   

Clienții noi care sunt interesați de ofertele destinate persoanelor juridice, pot aplica exclusiv online de aici, în perioada 11-27 aprilie, cu respectarea condițiilor prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.

Sursă foto: 30622921 © Tupungato | Dreamstime.com