Prezentă de peste doi ani în România, dar și pe piețele din Polonia și Bulgaria, Mokka, liderul Buy Now Pay Later din Europa Centrală și de Est, investește constant în îmbunătățirea produselor sale și a dezvoltat plug-inuri pentru unele dintre cele mai populare platforme online care oferă servicii de vânzare, precum WordPress, Magento, OpenCart, Woocommerce, GoMag și altele.

De curând, metoda alternativă de plată Mokka BNPL este disponibilă și pe platforma Shopify și poate fi accesată de comercianții din peste 175 de țări care o folosesc. Tehnologiile performante dezvoltate de Mokka permit magazinelor online prezente pe platforma globală Shopify să adauge foarte simplu Mokka în opțiunile de plată oferite clienților.

„Practic, cu doar câteva clicuri, retailerii pot integra Mokka BNPL în magazinele lor online, oferindu-le clienților optiunea de a plăti în rate. Mokka poate fi folosită ca un instrument important de dezvoltare pentru retaileri și, în același timp, aduce beneficii importante și cumpărătorilor”, spune Alexandru Balaci, CEO Mokka România.

CITEȘTE ȘI: Mokka aduce „Buy Now, Pay Later" la F64

Creșterea substanțială a valorii coșului mediu de cumpărături și scăderea ratei de abandon a acestuia, la care se adaugă mărirea ratei de conversie sunt doar câteva dintre beneficiile pe care Mokka le aduce comercianților. Soluție de creștere bazată pe tehnologii financiare de ultimă oră, Mokka funcționează și ca un instrument de marketing şi ajută partenerii să îşi promoveze serviciile sau produsele oferite prin plata în rate.

Cea mai vizibilă dintre metodele de plată BNPL din regiune, Mokka are ca particularități disponibilitatea pe toate canalele – magazine online, fizice, aplicații mobile – și faptul că are unele dintre cele mai flexibile soluții de plată. Clienții pot opta în funcție de interesele personale pentru cele mai avantajoase planuri de plată, de la 30 de zile la 24 de luni.

„Ne bucură încheierea acestui parteneriat cu una dintre cele mai importante platforme de e-commerce la nivel global. Investițiile importante pe care le-am făcut în ultima vreme în dezvoltarea de tehnologii financiare performante se concretizează acum în instrumente pe care antreprenorii le pot folosi eficient pentru scalarea business-urilor lor. Ne-am dorit să găsim cele mai inspirate metode, să maximizăm accesul antreprenorilor la instrumente de creștere și să oferim clienților o experiență de shopping cât mai plăcută”, spune Marius Costin, CEO regional Mokka.

Prezentă în România încă din primăvara anului 2021, Mokka este liderul BNPL (Buy Now, Pay Later/Cumperi acum, plătești mai târziu) din România. Este un serviciu care permite clienților să se înregistreze printr-o procedură simplă, în doar câteva minute, în magazinele partenere sau prin intermediul aplicației mobile. Accesul la finanțare este la fel de facil și nebirocratic, pentru că nu e necesară completarea a zeci de formulare ca în cazul produselor financiare tradiționale.

Mokka este în acest moment partener al unor platforme importante de e-commerce și al unor retaileri de top, între care se numără CCC, Reserved, Cropp, Mohito, House şi Sinsay, F64, Lensa, MegaDepot, lanțul de service-uri Rădăcini, BMall, Humanic și altele.

Foto: Burst