BRD a anunțat numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României.

Ea îl va înlocui pe Radu Topliceanu, care a decis, la sfârșitul anului trecut, să accepte o altă provocare profesională în afara țării.

„Mă bucur să-i urez bun-venit Mădălinei, un bancher cu experiență, care cu siguranță își va aduce contribuția la atingerea obiectivelor pe care le-am stabilit în planul nostru strategic, Horizons 2025”, a spus François Bloch, CEO-ul BRD Groupe Société Générale.

Mădălina Teodorescu are 28 de ani de experiență în sistemul bancar românesc și a ocupat, de-a lungul carierei, poziții de coordonare în toate ariile relevante ale business-ului de retail. Ultima poziție deținută a fost cea de Vicepreședinte coordonator al activităților retail, IMM și corporate în cadrul First Bank.

Răzvan Filcescu numit Vicepreședinte

Totodată, First Bank a anunțat nominalizarea lui Răzvan Filcescu pe poziția deținută anterior de Mădălina Teodorescu.

„Aceste schimbări reflectă parcursul continuu de transformare al băncii noastre, iar Răzvan, cu vasta sa experiență în domeniul bancar și al transformării, este persoana potrivită pentru a construi și dezvolta în continuare activitățile de business ale băncii noastre”, a spus Henk Paardekooper, CEO al First Bank.

Având o experiență de 23 de ani în sectorul financiar-bancar și patru ani de experiență în cadrul First Bank, Răzvan Filcescu, Vicepreședinte coordonator al segmentelor Credit Underwriting, Collection & Work-Out și Operations, urmează să preia noul rol, sub rezerva aprobării de către Banca Națională a României.

Foto: Dreamstime