Numirea lui Lucian Anghel în funcția de Director General-Adjunct al Libra Internet Bank a fost oficializată, odată cu primirea aprobării din partea Băncii Naționale a României.

Lucian Anghel va coordona aria de risc a băncii (Chief Risk Officer) și este, de asemenea, economist-șef al Libra Internet Bank.

„Am apreciat dintotdeauna Libra Internet Bank pentru excelența în digitalizare și forța de inovare în domeniul bancar. Apartenența la o echipă talentată și motivată este o oportunitate excelentă și mă bucur că am ocazia să contribui la îndeplinirea obiectivelor băncii", a spus Lucian Anghel, Director General-Adjunct Libra Internet Bank.

Cu o experiență de peste 25 de ani în sistemul financiar-bancar și pe piața de capital, Lucian Anghel a deținut de-a lungul carierei funcții de top management în cadrul mai multor bănci comerciale și instituții financiare din România și a fost președintele Bursei de Valori București.

„Libra Internet Bank este mai puternică odată cu numirea lui Lucian Anghel în funcția de Director General-Adjunct și suntem încântați să îl avem în echipa noastră. Experiența remarcabilă acumulată de Lucian Anghel în domeniul financiar-bancar reprezintă un atu pentru misiunea asumată, de a dezvolta activitatea băncii și a oferi permanent cele mai bune servicii și produse clienților Libra", a menționat și Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.