„Cutia cu Localnici” anunță că este disponibilă, începând cu acest an, în mai multe variante, atât de pe site, pentru comenzi online, cât și in retail, cu ocazia sărbătorilor pascale. Astfel, pentru prima oară de când a fost lansat proiectul, două variante ale „Cutiei cu Localnici Pascale” sunt acum disponibile atât în cele cinci Mega Image Concept Stores din București, cât și în trei magazine Mega Image din Cluj.

„Sărbătorile de Paște reprezintă un moment bun să conștientizăm că tradițiile ne aduc un sentiment de confort și apartenență. Reunesc familii și ne țin aproape de toți cei dragi nouă, însă, și mai important, întăresc valori și ne dictează gândurile, cuvintele și acțiunile. Când am conceput cutia, am știut că cei care o primesc trebuie să cunoască antreprenori locali care duc mai departe tradiții și povești de ieri, dar care continuă să trezească în fiecare sentimente deosebite și astăzi”, spune Răzvan Crișan, co-fondatorul Kané Group

Mai exact, echipa Localnicii, alături de antreprenorii care fac parte din program, au lansat cutia specială – „Cutia Pascală”, care își propune să-i inspire pe români să se bucure de momente unice și pline de emoție alături de familie și prieteni, în contextul sărbătorilor pascale.

Sprijinită de CEC Bank și Mastercard, Cutia cu Localnici este un concept care promovează antreprenoriatul local și care unește o grupare de antreprenori din ospitalitate, furnizori de ingrediente, cât și oameni din industrii creative.

Până acum, #Localnicii a însemnat peste 120 de antreprenori implicați în campanie, atât în serialul Localnicii, cât și în cele 10 ediții ale Cutiei cu Localnici, care au generat vânzări de peste 2,3 milioane de RON, reprezentând 50.000 de produse achiziționate. 

Grupul Kané este un grup specializat pe concepte unicat de ospitalitate gândite în jurul artizanilor și micilor producători, iar din el fac parte Kané – New Romanian Cuisine, Mamizza – NeoNeapolitan Pizza, Mercato Kultur – Outdoor Food & Drinks Market, Cafeneaua M60, Projekt Bjorn Coffee & Gastrobar, iar Localnicii este platforma de vânzări directe și poziționare pentru producătorii artizanali locali. 

Sursă foto: Cutia cu Localnici