Baza 7, comunitate dedicată formării freelancerilor din IT, a încheiat un parteneriat cu compania Keez pentru a facilita accesul membrilor comunității la soluții tehnologice pentru servicii de contabilitate online. Scopul parteneriatului este de a asigura standardul de contabilitate în freelancing.

Comunitatea Baza 7 și-a propus să susțină freelancerii atât prin programe de mentorat pentru a avea succes în IT, cât și prin oferirea accesului la inovație tehnologică și de proces în domeniul contabilității.

Astfel, membrii comunității beneficiază de la Keez de servicii de contabilitate complete online pentru afacerea lor, SRL sau PFA, și au la dispoziție o echipă de peste 100 de experți contabili autorizați CECCAR.

Membrii au la dispoziție oferte personalizate la serviciile Keez, iar colaborarea oferă și specialiștilor Keez contextul potrivit pentru a descoperi cele mai potrivite modalități de servisare pentru această nișă, a freelancerilor profesioniști.

„Încă de la început, Keez a adăugat serviciilor standard de contabilitate ingrediente ca digital, cloud, mobile, machine learning, AI și a pus la dispoziția clienților un pachet integrat de “professional services & technology” care revoluționează felul în care antreprenorii se raportează la contabilitate”, a spus Daniel Mateescu, CEO Keez.

Keez a lansat în 2018 platforma sa de contabilitate și astăzi este utilizată de peste 3.500 de clienți IMM din toată țară.

Baza 7 este un program complet de pregătire a specialiștilor IT pentru a deveni freelanceri profesioniști sustenabili. Valorile după care co-fondatorii George Retegan și Andrei Puni au construit programul sunt integritatea, pragmatismul, performanța, colaborarea și respectul, iar membrii fac parte dintr-o comunitate care are acces la o platformă software dedicată și un program de mentorat care le pune la dispozitie toate detaliile pentru a-și construi o Identitate, o Strategie, un plan de Acțiune și pentru a-și pune bazele unor procese automatizate.

„Antreprenorii din Baza 7, cu ajutorul Keez, au toată afacerea lor în buzunar: toate documentele financiare, contabile, toate rapoartele sunt disponibile pe telefon prin intermediul aplicației “Mobile Keez”, pe Android și iOS, dar și pe laptop sau desktop, în aplicația web dedicată. Pe lângă servicii de contabilitate online, antreprenorii comunității Baza 7 beneficiază 24/7 și de salarizare și facturare online, au expert contabil dedicat, servicii de înființare SRL și PFA, dar și webinarii și traininguri specifice domeniului. Calitatea este la cele mai înalte standarde de ambele părți, iar asta se observă și din primele feedback-uri venite de la membrii comunității Baza 7 despre partenerul Keez”, a afirmat și George Retegan, cofondator Baza 7.

+

Keez este un start-up de tip “AccountingTech” care, prin intermediul platformei sale digitale și aplicației “Mobile Keez” disponibilă pentru Android și IOS, oferă servicii complete de contabilitate online și de înființare SRL/PFA pentru 3500+ clienți din România.