ING anunță reintroducerea Depozitului Bonus în lei, 100% online prin aplicația mobile banking ING („Home’Bank”), precum și o ofertă de 3% pentru primele patru luni la depozitele deschise în perioada aprilie - mai.

Astfel, după cele patru luni, banii se întorc în contul ING Economii, iar dobânda revine la nivelul de dobândă aferent contului ING Economii din acel moment. În plus, banii pot fi scoși și înainte de scadență, fără a pierde dobânda acumulată între timp, iar costurile pentru deschiderea, administrarea sau transferurile dintre între conturi sunt zero.

Clienții pot constitui un Depozit Bonus pentru sumele ce depășesc media economiilor lor din ultimele trei luni, adică media soldurilor zilnice din conturile ING Economii, ING Economii pentru Copii și Depozite la termen în lei. Aceștia pot verifica suma la care se încadrează în meniul Portofoliu / ING Economii.

De asemenea, clienții pot adăuga oricând persoane împuternicite care să aibă acces la banii economisiți printr-o vizită într-un ING Office. Un client poate avea cel mult 200.000 lei în depozite Bonus și maxim 10 depozite Bonus în același timp.

Credit foto: 131988651 © Dziewul | Dreamstime.com