ING Bank România a lansat o linie de credit care poate fi accesată 100% online în platforma web ING Business. Clienții ING pot obține online până la 500.000 de lei, fără a fi necesare garanții materiale, documente financiare justificative și fără revizuire anuală.

Linia de credit Util este al doilea produs de finanțare 100% digital oferit de ING pentru microîntreprinderi și firme mici, după lansarea de anul trecut a creditului la termen cu rambursare în rate egale, cu acces instant la bani.

Interesul pentru produsele digitale de finanțare este ridicat în rândul clienților ING, astfel că la șase luni de la lansarea Creditului Util în ING Business, aproape 40% din creditele eligibile pentru digital au fost acordate 100% online.  

„Micile companii sunt adesea nevoite să se adapteze rapid la schimbările pieței și să găsească soluții rapide de finanțare pentru susținerea și dezvoltarea afacerilor. În acest context, platforma web ING Business pune acum la dispoziția antreprenorilor instrumentele necesare pentru ca afacerile lor să se dezvolte într-un mod sănătos: Linia de credit și Creditul la termen Util, disponibile oriunde și oricând. Linia de credit Util este o opțiune flexibilă și convenabilă pentru acoperirea cheltuielilor curente, precum plata furnizorilor, a taxelor sau a salariilor, dar și pentru a face față unor cheltuieli neprevăzute. Pentru investiții mai ample, Creditul la termen Util este o alegere mai potrivită. Ne propunem să extindem considerabil gama de produse și servicii digitale pentru antreprenori, urmărind îmbunătățirea continuă a experienței clienților noștri”, a spus Mihaela Oțel, Director Dezvoltare Produse, în cadrul diviziei Business Banking, ING Bank România.

Cine poate accesa linia de credit Util?

Linia de credit Util a fost creată pentru microîntreprinderile și micile companii cu o cifră de afaceri de până la nouă milioane de lei.

Pentru clienții ING, linia de credit Util poate fi accesată 100% online, fără niciun drum la bancă, direct din platforma de internet banking ING Business.

Totodată, atât pentru clienți, cât și pentru cei care încă nu sunt clienți ING, linia de credit Util poate fi acordată în orice office ING.

Sumele din linia de credit pot fi utilizate fără nicio altă verificare din partea băncii. În cazul în care clienții au de făcut o plată către un furnizor sau de plătit un bilet la ordin și fondurile din contul curent nu sunt suficiente, se va utiliza automat linia de credit pentru a acoperi suma care lipsește, în limita liniei de credit disponibile.

Foto: Pexels