ING Bank România lansează InBusiness, pentru creșterea sănătoasă și durabilă a afacerilor mici și mijlocii.

Anul trecut, în România, au fost înființate 114.000 de afaceri mici și mijlocii, în creștere cu 10% față de anul 2021, iar 75% dintre respondenții unui studiu realizat de ING Bank, Impact Hub și Bravva Angels au declarat că afacerea lor este funcțională și generează venituri. În contextul în care interesul pentru antreprenoriat este tot mai pronunțat, blogul InBusiness își propune să aducă idei și informații concrete, pe diferite teme actuale, de la experți, precum și studii de caz și povești ale unor afaceri românești de succes.

„Conversațiile cu antreprenorii sunt o sursă continuă de inspirație pentru noi, învățam de la aceștia, le întelegem prioritățile și provocarile pe care le întâmpină. Așa am creat blogul InBusiness. Pe această platformă, ne propunem să facilităm schimbul de informații de la antreprenori pentru antreprenori, pentru a transforma informația în inspirație pentru business-uri și mai și”, spune Delia Olteanu, manager strategie segment IMM, divizia Business Banking, în cadrul ING Bank România.

În primele articole pentru blogul InBusiness, avocata Ana-Maria Udriște, fondator Avocatoo.ro, Corina Neagu, consultant resurse umane și fondator DARE, Raluca Prelucă, partener și consultant senior fonduri-structurale.ro, și Tudor Galoș, consultant în protecția datelor, cu o experiență de peste 20 de ani în business, au împărtășit din propria experiență în antreprenoriat.

Corina Neagu a explicat ce înseamnă, de fapt, să fii antreprenor și a oferit sfaturi valoroase pentru cei aflați la început de drum. La rândul său, Ana-Maria Udriște a oferit informații despre cum pot asigura antreprenorii resursele financiare necesare pornirii unei afaceri, despre vânzarea în avans a produselor digitale sau fizice sau dropshipping, dar și despre cum pot obține aceștia un credit cu acces instant la bani.

Tudor Galoș a punctat care sunt cele mai des întâlnite greșeli în neglijarea protecției datelor personale, iar Raluca Prelucă a dezvăluit care sunt principalele mituri și adevăruri despre finanțările europene. Totodată, cititorii vor putea descoperi povești de succes ale unor cunoscuți antreprenori români.

Foto: Pexels