De la 1 martie 2024, Edenred România l-a numit pe Görkem Oran în funcția de Director General al companiei.

Obiectivele noului director sunt consolidarea poziției Edenred în industria de beneficii pentru angajați si dezvoltarea businessului, cu accent pe inovație și creșterea gradului de satisfacție a clienților din România. 

„Sunt bucuros să mă alătur echipei Edenred România și să duc mai departe realizările remarcabile obținute de-a lungul celor 25 de ani de prezență în România. Împreună, vom continua să dezvoltăm platforma digitală Edenred care conectează angajatorii, angajații, partenerii și comunitățile locale și care ne permite să oferim soluții care cresc rata de retenție a angajaților, îmbunătățesc puterea de cumpărare și bunăstarea acestora și contribuie la creșterea economiei locale. Scopul meu este să atingem ceea ce ne-am propus, în linie cu planul nostru strategic de dezvoltare până în 2025, și să rămânem axati pe inovare, un exemplu în acest sens fiind parteneriatul recent cu platforma de food delivery Glovo. Totodată, vom continua să investim în dezvoltarea tehnologică pentru extinderea și îmbunătățirea platformei noastre Benefit și în consolidarea inițiativelor de responsabilitate socială, în special programul FOOD”, a spus Görkem Oran, Director General Edenred România.

Görkem Oran îi succede Danei Sîntejudean, care a fost promovată în funcția de Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA) începând cu 1 iulie 2023.

„În noul meu rol, am încredere că, împreună cu echipele din regiunea EMEHA, vom consolida poziția de lider a Edenred, prin extinderea și diversificarea portofoliului de soluții, cu focus pe progresul tehnologic și calitatea serviciilor și asigurând cea mai bună experiență digitală posibilă. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu fiecare echipă, din fiecare regiune și țară, pentru a ne îndeplini obiectivele împreună. Sunt convinsă că pot conta pe sprijinul tuturor colegilor mei din cele 23 de țări pe care le coordonez, iar ei se pot baza pe energia și pasiunea mea pentru Edenred”, a afirmat Dana Sîntejudean, Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA).

Cu peste 15 ani de experiență în vânzări, Görkem Oran s-a alăturat echipei Edenred Turcia în 2019 în calitate de Chief Sales Officer. În 2022, a fost promovat în funcția de Chief Sales, Partners and Payment System Officer, fiind responsabil pentru consolidarea poziției de lider a companiei.

Görkem Oran este licențiat în Economie la Universitatea Koç și a obținut un MBA în Management la Universitatea Boğaziçi. Și-a început cariera în 2007 ca specialist în vânzări în grupul de soluții tehnologice din cadrul Hewlett Packard.

În 2016, a fost numit director de vânzări la nivel național și a lucrat pentru aceeași companie până în 2019.