Druid, una dintre cele mai mari companii la la nivel mondial din domeniul inteligenței artificiale conversaționale, încheie un parteneriat strategic multianual cu Roboyo, cea mai mare companie de servicii profesionale de hiperautomatizare din lume.

Această colaborare va utiliza pe deplin întregul portofoliu de tehnologii de automatizare și expertiza în consultanță a Roboyo, dar și tehnologia conversațională AI a Druid, pentru a permite ambelor companii să ofere cele mai bune servicii și să valorifice proiectele de automatizare în diverse industrii.

Cele două companii vor pune la dispoziția clienților soluții solide și integrate, oferind întreaga paletă de beneficii ale aplicațiilor de business conversaționale. În plus, prin valorificarea funcționalităților din platforma Druid, Roboyo își poate îmbunătăți strategic soluțiile de hiperautomatizare cu o componentă de Inteligență Artificială conversațională, care le face utilizarea mai prietenoasă și mai productivă, în diverse experiențe multimodale.

„Tehnologia de Inteligență Artificială conversațională deschide o nouă eră a experienței utilizatorului. Prin combinarea aplicațiilor de business conversaționale Druid cu expertiza Roboyo în domeniul hiperautomatizării, suntem încrezători că vom deschide calea unei adevărate revoluții pentru companii, oferindu-le instrumentele de productivitate și eficiență de care au nevoie pentru a concura și a se dezvolta pe o piață globală în continuă schimbare. Acest lucru va contribui, la rândul său, la impulsionarea expansiunii noastre și la aducerea de valoare suplimentară clienților noștri", a precizat Roelof Stofberg, CRO Druid.

Parteneriatul este conceput pentru a valorifica potențialul extraordinar de dezvoltare al soluțiilor de Inteligență Artificială conversațională, o piață globală estimată la 3,8 miliarde de dolari în 2021, cu o rată de creștere de 55% de la an la an.

Prin parteneriatul cu Druid, Roboyo își propune să crească raza de acțiune a programelor de automatizare ale clienților săi, regândind modul în care oamenii interacționează cu procesele de business și maximizând potențialului tehnologiilor de hiperautomatizare.

Datorită conectării native cu UiPath, Druid adaugă capabilități conversaționale unice roboților RPA asistați și neasistați, îmbunătățește capabilitățile cognitive și simplifică derularea sarcinilor de lucru automatizate, într-un mod natural. Cele două companii colaborează deja pentru a crea și implementa proiecte pentru clienți din Germania și SUA.

În plus, peste 50 dintre specialiști tehnici ai Roboyo au fost instruiți de Druid pentru a oferi servicii avansate de asistență și consultanță în domeniul Inteligenței Artificiale conversaționale.

Foto: Dreamstime