Dell Technologies prezintă noi soluții de infrastructură, concepute împreună cu VMware, care oferă o mai mare automatizare și performanță pentru organizațiile care adoptă strategii multicloud și edge.

Datele și aplicațiile de business continuă să crească în mediile multicloud, alcătuite din locații edge, cloud-uri publice și IT on-premises. Multe organizații au adoptat deja o abordare multicloud, iar numărul de aplicații care rulează edge va crește cu 800% până în 2024.

„Cercetările globale ale IDC arată că multe organizații se luptă să echilibreze complexitatea și costurile în creștere rapidă ale operațiunilor din centrele de date, edge și cloud cu cererea continuă pentru o mai bună integrare a datelor, securitate și performanță a aplicațiilor", remarcă Mary Johnston Turner, IDC research vice president, future of digital infrastructure agenda. „Aceste organizații recunosc nevoia unui model operațional coerent, strâns integrat cu platformele de infrastructură care să susțină sarcini de lucru sofisticate, bazate pe date la scară largă.”

Dell prezintă mai multe sisteme VxRail noi și progrese software care îmbunătățesc performanța on-premises și edge, inclusiv singura soluție DPU bazată pe HCI proiectată în comun cu VMware.

Ca urmare a colaborării cu VMware și a inițiativei sale Project Monterey, sistemele VxRail suportă noul software VMware vSphere 8, care a fost re-arhitecturat pentru a funcționa pe DPU. Clienții pot îmbunătăți performanța aplicațiilor și a infrastructurii de rețea și pot îmbunătăți TCO prin mutarea acestor servicii de la CPU-ul unui sistem pe noul DPU încorporat.

De asemenea, anumite sisteme VxRail suportă acum noua vSAN Enterprise Storage Architecture (ESA) de la VMware. Cu o îmbunătățire de până la patru ori a performanței vSAN3, clienții pot susține mai bine aplicațiile solicitante, critice.

În plus, nodurile modulare robuste VxRail oferă performanță și scalabilitate ridicate în cel mai mic factor de formă al sistemului de până acum. Nodurile modulare sunt ideale pentru cazurile de utilizare edge, inclusiv în domeniile sănătate, energie, utilități și orașe digitale, datorită martorului hardware integrat VxRail, primul din industrie4 care permite implementarea în locații cu latență ridicată și lățime de bandă redusă.

Dell APEX extinde suportul multicloud și edge pentru mediile VMware

Dell adaugă mai multe oferte la portofoliul său APEX pentru sarcinile de lucru VMware, care accelerează dezvoltarea aplicațiilor cloud-native și alocă mai eficient resursele de calcul și de stocare pentru aplicațiile edge.

APEX Cloud Services cu VMware Cloud adaugă serviciile gestionate VMware Tanzu Kubernetes Grid, care permit echipelor IT să ajute dezvoltatorii să avanseze mai rapid prin utilizarea unei abordări bazate pe containere pentru dezvoltarea aplicațiilor. Cu serviciile Tanzu gestionate Dell, clienții pot furniza clustere Kubernetes prin intermediul interfeței de utilizator vSphere. De asemenea, organizațiile vor putea să accelereze eforturile de dezvoltare prin construirea, testarea și rularea aplicațiilor cloud-native alături de aplicațiile tradiționale pe aceeași platformă.

APEX Private Cloud și APEX Hybrid Cloud oferă noi opțiuni de calcul care permit clienților să suporte mai multe sarcini de lucru și să crească eficiența infrastructurii IT prin scalarea independentă a resurselor de calcul și de stocare. Organizațiile pot începe la scară mică și își pot scala infrastructura pe măsură ce nevoile lor IT se schimbă. Clienții pot utiliza serviciile de top Dell de stocare a datelor pentru întreprinderi prin conectarea instanțelor compute-only la stocarea Dell, cum ar fi APEX Data Storage Services.

Proiecte validate Dell pentru AI – AutoML folosește AI pentru a democratiza știința datelor

Dell Validated Designs for AI - Automatic Machine Learning (AutoML) utilizează modele de învățare automată pentru a ajuta oamenii de știință din domeniul datelor, indiferent de nivelul de calificare, să dezvolte aplicații bazate pe inteligență artificială.

Soluția include configurații testate ale infrastructurii hiperconvergente Dell VxRail cu software-ul H2O.ai, NVIDIA și VMware pentru a-i ajuta pe clienți să accelereze timpul de obținere a informațiilor din date cu ajutorul automatizării care oferă modele AI de până la 18 ori mai rapide.

Organizațiile raportează un timp de valorificare cu 20%5 mai rapid cu ajutorul Dell Validated Designs for AI, ajutându-i pe cercetători, indifferent de nivelurile de calificare, să dezvolte mai rapid aplicații bazate pe inteligență artificială. VMware Tanzu în Dell Validated Designs for AI oferă o mai mare securitate a containerelor și permite clienților să ruleze AI în locații edge utilizând serviciile VMware Tanzu.