Asigurarea echilibrului financiar reprezintă o prioritate pentru tine și familia ta, iar gestionarea realistă a bugetului se bazează pe deciziile de cumpărături, investiții, depozite și rezerve bănești.

Îți prezentăm în continuare cum să folosești ajutorul băncilor, ca să alegi cel mai bun mix de cheltuieli și economii.

Alege instrumente bancare diverse

Interesează-te în detaliu despre ofertele existente pe piața bancară și achiziționează produsele financiare potrivite pentru bugetul personal.

Ai la dispoziție carduri de debit, carduri de credit, conturi de economii și depozite la termen. Aplică atât criterii cantitative (nivelul dobânzii, comisioane, taxe, condiții de împrumut) cât și calitative (flexibilitatea instrumentelor bancare, conectivitate, carduri virtuale).

Ține seama de posibilitatea contractării de asigurări prin instituțiile bancare, efectuează tranzacții valutare la curs avantajos și asigură un echilibru optim între tranzacțiile cu numerar și cele pe care le efectuezi prin plăți electronice.

Optează pentru mobile banking și shopping online

Băncile sunt un ajutor eficient în organizarea cheltuielilor tale curente, pentru că îți oferă aplicații de mobile și internet banking. Astfel știi în orice moment care este valoarea cumpărăturilor și faci shopping online fără teama că risipești banii sau că pierzi controlul asupra sumelor cheltuite.

De exemplu, Credit Europe Bank îți pune la dispoziție cea mai eficientă aplicație pe mobil, AVANTAJ2go, ca să vezi instant soldul și tranzacțiile cardurilor tale de la Credit Europe Bank, indiferent de tipul acestora.

Folosește carduri de cumpărături în rate fără dobândă* 

O soluție excelentă pentru shopping personalizat este utilizarea cardurilor de cumpărături. Credit Europe Bank a creat pentru cumpărătorii tradiționali și pentru shopperii digitali CardAvantaj, primul card de credit în lei cu utilizare națională. Prin CardAvantaj poți să efectuezi cumpărături cu plata în rate fără dobândă*, în magazine fizice sau online și în același timp să primești bonus pentru fiecare tranzacție efectuată.

Aplică pentru aceste carduri de cumpărături și descoperă rețeaua extinsă de parteneri CardAvantaj. Beneficiezi de produse și servicii diverse, de campanii, cashback și facilități de achiziționare a lucrurilor de care ai nevoie pentru tine și familia ta. Ai la dispoziție sute de articole: cumpără un laptop în rate fără dobândă* pentru mai multă mobilitate în activitatea profesională, achiziționează o vacanță la prețuri avantajoase sau fă plinul la mașină și plătește in rate, cu ajutorul cardului tău de cumpărături.

Orice ai pe lista de cumpărături, utilizează instrumente de plată inteligente, ca să câștigi bani de fiecare dată când cheltuiești bani. Cardurile de cumpărături în rate fără dobândă* precum CardAvantaj reprezintă soluția optimă pe care băncile o oferă pentru bugetul tău pe termen scurt, mediu și lung. 

* Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


Foto: Shutterstock