Credit Europe Bank lansează un nou serviciu, prin care clienții persoane fizice își pot actualiza datele personale în siguranță, complet electronic, prin platforma online a băncii, de oriunde, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze în sucursale.

Noul serviciu este accesibil atât de pe calculator, cât și de pe dispozitive mobile și poate fi accesat pe site-ul Credit Europe Bank. Procesul de actualizare a datelor se realizează simplu și ușor, în mai puțin de 10 minute.

„Suntem dedicați îmbunătățirii experienței clienților noștri și adaptării serviciilor noastre la cerințele din ce în ce mai dinamice ale industriei și ale utilizatorilor, iar actualizarea datelor online este un pas important în acest sens. Suntem convinși că această opțiune va aduce un plus de eficiență și confort în relația cu clienții noștri, fiind eliminat un drum în plus”, a spua Yakup Cil, Chief Executive Officer Credit Europe Bank România.

Pentru a-și putea actualiza datele online, clienților Credit Europe Bank le este necesar doar actul de identitate și accesul la o cameră web sau la cea a telefonului și un număr de telefon mobil emis în România.

Aceasta este o procedură legală care trebuie realizată periodic și poate fi inițiată atât de către bancă, cât și de clienți, care vor fi atenționați din timp cu privire la necesitatea actualizării datelor.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Foto: Dreamstime