Asociaţia Societăţilor Financiare din România (ALB), cea mai importantă asociație profesională reprezentând industriile de leasing financiar și credit de consum, și-a desemnat structura de conducere, ca urmare a alegerilor recent organizate.

Astfel, Consiliul Director al ALB are următoarea componenţă: Daniela Bodîrcă, realeasă în funcția de Președinte al Consiliului Director și Președinte ALB, Florin Bâlcan, ales ca Vicepreședinte, Gergana Staykova, aleasă în calitate de membru, Sorin Drăgulin, ales în calitate de membru, la care se adaugă realegerea membrilor deja existenți, Liviu Şerban și Bob De Man.

„Sunt onorată de acest nou mandat și le mulțumesc membrilor pentru încrederea acordată. Împreună vom continua proiectele în derulare, ne vom implică sau vom genera noi inițiative care să aducă plus valoare mediului economic, acționând întotdeauna cu responsabilitate și prin promovarea celor mai bune practici și standarde profesionale și etice”, a spus Daniela Bodîrcă, Președinte al Consiliului Director și Președinte ALB.

ALB România este o asociație profesională cu tradiție în sectorul financiar, care reprezintă două industrii dinamice.

Consiliul de Leasing va fi condus de Daniela Bodîrcă (CEO al UniCredit Leasing Corporation IFN) în calitate de Președinte, Liviu Șerban (Director General Idea Leasing IFN) și Bob De Man (CEO al Raiffeisen Leasing IFN) în calitate de Vicepreședinți.

Conducerea Consiliului Creditului de Consum va fi asigurată de către Florin Bâlcan (Director General, Provident Financial Romania IFN) în calitate de Președinte, Gergana Staykova (Director General, TBI Money IFN) și Sorin Drăgulin (Director General, UniCredit Consumer Financing IFN) în calitate de Vicepreședinți.

+

Înfiinţată în anul 2004, ALB România reunește 26 de instituții financiare nebancare din România (15 companii de leasing și 11 companii de credit de consum), membrii săi deținând o parte reprezentativă din totalul finanțărilor din piața de leasing şi credite de consum la nivel național.