CEC Bank oferă credite ipotecare imobiliare cu dobândă fixă de 5,55%, în primii 5 ani, ulterior variabilă, pentru cei care își încasează veniturile prin bancă.

Oferta CEC Bank face parte din cadrul unei campanii care se derulează în perioada 01.03.2024 – 31.08.2024.

„În cadrul campaniei desfășurate în prezent, CEC Bank oferă clienților credite ipotecare cu dobândă fixă în primii 5 ani, atât pentru achiziționarea/construirea de locuințe cât și pentru refinanțarea creditelor cu destinație imobiliară, aflate în derulare. Astfel, banca pune la dispoziția clienților o soluție de finanțare, prin care se pot proteja față de variațiile pe termen mediu ale dobânzilor. Clienții vor avea în continuare posibilitatea de a alege între credite cu dobândă fixă și cele cu dobândă variabilă din oferta Bancii”, a spus Adina Călin, Director Produse și Servicii în cadrul CEC Bank.

Campania „Creditul ipotecar imobiliar cu dobândă fixă primii 5 ani, ulterior variabilă”, are o dobândă de 5,55% în primii 5 ani pentru cei care își încasează veniturile prin bancă și de 5,75% fără încasare venit.

În cazul în care creditul este utilizat pentru achiziția de locuințe verzi, dobânda este de 5,45% în primii 5 ani pentru cei care își încasează veniturile prin Bancă și de 5,65% fără încasare venit.

De exemplu, în cazul unui credit ipotecar imobiliar rambursat în rate lunare egale, cu încasare venituri la CEC Bank, în valoare de 250.000 de lei, pe 25 de ani, valoarea primei rate va fi de 1.642,70 lei, iar suma totală de rambursat 576.070,22 lei. Calculul reprezentativ a fost efectuat pentru o dobândă fixă în primii 5 ani și ulterior variabilă, rata dobanzii fiind de 5,55 % / an cu DAE de 7,90%.

Comisionul de analiză dosar este de 500 de lei iar comisionul de rambursare anticipată este zero.

Foto: Dreamstime