Nu, Banca Transilvania nu vine cu gânduri "rele", ci doar a pregătit o nouă campanie de shopping bancar online, Sfatul Babelor, care are loc în perioada 29 februarie – 9 martie.

Campania vine cu reduceri, beneficii și gratuități la credite, carduri de cumpărături, asigurări și leasing, dar și cu discounturi la abonamente pentru festivalurile anului, Untold, Electric Castle și Nostalgia.

De fapt, conceptul campaniei este inspirat de sărbătoarea românească Babele, conform căreia românii își aleg o zi din perioada 1 – 9 martie, pentru a fi baba lor, ca indiciu al auspiciilor anului.

Cu ce vine oferta?

  • Cardurile de cumpărături Star Forte și Gold: 150 de lei cadou în puncte Star. Cardurile au un design nou, lansat în acest an.
  • Cardurile de călătorii BT Flying Blue Classic și Premium: până la 4.000 Mile de bun venit (2.000 pentru Classic, 4.000 pentru Premium), precum și posibilitatea de a câștiga bilete de avion cu destinațiile Zanzibar și Londra;
  • Credit de nevoi personale: dobândă fixă între 7,8% și 18,1%, redusă de la 8,4% și 18,5%, zero comision de analiză și cu asigurare de viață și șomaj;
  • Credit imobiliar cu dobândă fixă de început pe 3 ani: 5,85%, zero comision de analiză și fără taxe de evaluare;
  • Credit imobiliar cu dobândă fixă de început pe 5 ani: 5,9%, zero comision de analiză și fără taxe de evaluare;
  • Overdraft: 9,47% dobândă variabilă (IRCC + 3,50%), redusă de la 14% (pentru persoanele care primesc venitul în cont BT; 17%/an pentru cei care nu primesc venitul în cont BT);
  • Leasing auto: pentru persoanele fizice, 8,9%/an dobândă fixă (redusă de la 13,25%/an), iar pentru companii, 3,1%/an dobândă + EURIBOR 6M (redusă de la 3,80%/an dobândă + EURIBOR 6M).

Banca Transilvania este promotorul campaniilor de shopping bancar online în România, lansate acum zece ani.