2 milioane de persoane folosesc BT Pay pentru bankingul de zi cu zi. Fiecare al doilea card emis de Banca Transilvania este în format digital, înrolat în BT Pay.

BT Pay a devenit un super-app de banking și payments, care are inclusiv opțiuni complementare: donații, oferte şi sănătate. Cu ajutorul său pot fi făcute plăţi contactless, transferuri de bani, plata facturilor, confirmarea cumpărăturilor online sau donații. De asemenea, aplicația ajută la gestionarea cardurilor, inclusiv originarea de carduri de credit și overdraft-uri full online, precum și la retragerea de bani de la bancomat fără a mai fi nevoie de cardul fizic.

„BT Pay este aplicația wallet care a deschis drumul către plățile contactless cu telefonul, prima de acest tip lansată pe piața de payments din România. Patru ani de BT Pay înseamnă formarea de comportamente noi, un alt mod de a face plăți - fie ele cumpărături la comercianți sau transferuri de bani -, dar și de a interacționa cu banca. De-a lungul anilor, aplicația și-a păstrat poziția de leadership prin lansarea constantă de facilități, așa cum vom face și de acum încolo. BT Pay este cea mai bună opțiune de banking la distanță pentru clienții noștri”, a spus Gabriela Nistor, Director General Adjunct, Head of Retail Banking & Network, Banca Transilvania.

 Mai mult, clienții Băncii Transilvania care au carduri la alte bănci sau fintech-uri le pot adăuga în BT Pay, pot efectua transferuri către cardurile BT și pot vizualiza soldul acestor carduri prin opțiunea Open Banking. Aplicația oferă un overview în 360 de grare, care permite adăugarea tuturor cardurilor BT: cele ale persoanelor fizice, cât și cele de business, precum și a cardurilor non-BT.