La apariția sa, în 29 ianuarie 2018, BT Pay era primul wallet din România ce permitea plăți contacless și primul portofel digital din Europa de Sud-Est care folosea serviciul token Visa.

În timp, BT Pay a devenit un super app de banking și un ajutor de nădejde cu ajutorul căruia utilizatorii pot face plăți contactless, pot transfera bani, plăti facturile, confirma plăți online, gestiona cardurile, dona către ONG-uri, aplicația având o mare adresabilitate, aceasta rezolvând nevoile clieților de zi cu zi. Totodată prin utilizarea aplicației clienții au autonomie, multe dintre nevoile acestora rezolvându-se cu un click distanță.

Piesa centrală pe care s-a construit aplicația și care rămâne în continuare piesa de bază este cardul, astfel unicitatea aplicației constă în axarea pe card, transformând portofelul fizic într-unul digital.

CITEȘTE ȘI: Comerciant + BTPOS = Love

Aplicația BT Pay oferă o experiență 360°, utilizatorii având posibilitatea de a înrola atât un card de persoană fizică, cât și unul emis pentru persoane juridice.

Clientul BT este văzut unitar indiferent dacă acesta este persoană fizică sau juridică, componenta de portofel digital adresându-se ambelor categorii de clienți, aceasta venind în completarea aplicației de mobile banking destinată persoanelor juridice.

Dacă ești antreprenor, BT Pay îți vine în ajutor:

Plata cu telefonul, disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cât și cele cu iOS. Nu e nevoie să te oprești din conversația cu partenerii de afaceri și să închizi alte aplicații, atunci când vrei să plătești cu telefonul. E suficient să-l deblochezi și să-l apropii de POS, Unlock & Pay e rapid, simplu și nu îți solicită codul PIN.

Autorizarea plăților online direct din aplicație și vizualizarea detaliilor de card. Plățile tale online vor fi cât mai sigure și în concordanță cu legislația privind securitatea plăților. Cum poți confirma o plată online? E simplu. În momentul în care realizezi plata online, primești o notificare în app și confirmi plata cu amprenta, FaceId sau metoda de deblocare a telefonului.

Retragere numerar contactless de la ATM-urile care permit aceste retrageri. De pe telefonul mobil cu sistem de operare Android, accesul la banii din cont se realizează prin aplicația BT Pay, iar de pe cel cu sistem de operare iOS, prin Apple Pay. Este necesară apropierea telefonului de semnul contactless de pe bancomat, după care trebuie urmați pașii unei retrageri standard de numerar de la ATM.

MAI MULT: S-a lansat BTPOS, aplicația care transformă telefonul Android în POS

Control asupra cardului: blocare temporară sau definitivă a cardului. Una dintre cele mai utile opțiuni e că poți bloca un card direct din aplicație, fără să mai fie nevoie să suni la bancă.

Verificarea tuturor tranzacțiilor efectuate cu cardul, în timp real, precum și gruparea cheltuielilor pe categorii. Direct din app ai posibilitatea de a verifica soldul cardului cât și istoricul tranzacțiilor,de pe cardul ales, astfel poți urmări cheltuielile firmei tale.

Premii în mișcare. BT Pay merge dincolo de banking, pentru că încurajează și un stil de viață sănătos. Această funcționalitate aduce integrarea BT Pay cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice Google Fit, Apple Health și FitBit oferind utilizatorilor acces la oferte, în funcție de activitatea lor fizică.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play, App Store sau Huawei App Gallery. Detalii despre funcționalitățile BT Pay pot fi consultate pe site-ul BT și pe Întreb BT.