Bringo, platforma specializată în cumpărături online și livrare la domiciliu, aduce în aplicație Benefito Mobile, un produs în premieră în industriile de telecom și retail din România – singura cartelă prepaid prin care utilizatorii primesc credit la achiziția de produse și servicii, scrie Retail.ro.

Parteneriatul dintre Bringo și Benefito Mobile oferă utilizatorilor un serviciu inovator, care permite accesul la servicii de telefonie mobilă, în timp ce răsplătește și transformă loialitatea utilizatorilor în credit de cartelă: achiziționarea cartelei, dar și fiecare comandă plasată în Bringo, în perioadele de promoție, înseamnă un bonus de 20 lei care poate fi folosit la reîncărcarea cu credit a cartelei Benefito. Cartela este disponibilă în Bringo prin rețeaua de magazine Carrefour.

„Parteneriatul cu Bringo este un pas important în extinderea rețelei de Parteneri care oferă utilizatorilor Benefito credit bonus la cumpărături, o recompensă semnificativă și utilă clienților fideli. Prin intermediul platformei Bringo utilizatorii vor fi recompensați cu credit bonus pentru cumpărăturile pe care le fac în marile lanțuri de retail precum Carrefour”, a declarat Marius Ionescu, CEO Benefito Mobile.

Astfel, utilizatorii Bringo pot comanda cartela la orice comandă din aplicație, iar apoi fac cumpărături prin Bringo. Cumpărătorii vor primi un credit bonus pentru reîncărcarea cartelei, sub forma unui voucher, în valoare de 20 de lei, care are este valabil pentru orice reîncărcare de minimum zece lei achiziționată. După acești paș utilizatorii pot folosi voucherul pe site-ul Benefito Mobile. Creditul este valabil 30 de zile de la data activării cartelei.

Benefito Mobile, un brand deținut de Goil Services Romania S.A, este primul operator mobil din România care lansează o cartelă preplătită pentru domeniile telecom și retail. Prin această cartelă, utilizatorii vor putea primi credit pentru mobil la achiziția de produse și servicii de la firmele partenere. Printre fondatorii Benefito Mobile se numără Marian Velicu și Marius Ionescu, doi dintre cei mai reputați specialiști din telecomul românesc.