Centrul de dezvoltare software din Cluj, Betfair Romania Development și-a propus ca, până la finalul anului 2023, să-și mărească echipa cu 50%, atingând pragul de 1.500 de angajați. Aceștia dezvoltă produsele globale ale grupului Flutter Entertainment, din care Betfair Romania Development face parte.

„E un plan ambițios și ritmul de creștere constant pe care l-am avut, inclusiv în ultimii doi ani, ne dă siguranța că este unul realist. Suntem un centru de excelență în software și servicii partajate, cel mai mare al grupului Flutter Entertainment, cu un portofoliu impresionant de produse proprii. Asigurăm un mixt atractiv de proiecte, tehnologii și beneficii pe care specialiștii în IT îl caută pentru o carieră pe termen lung și ne mândrim cu o cultură organizațională care încurajează diversitatea, creativitatea și flexibilitatea. Ne așteptăm să atingem pragul de 1.500 de angajați la sfârșitul anului 2023”, a spus Ioana Popa, General Manager Betfair Romania Development.

Compania are deschise roluri pentru specialiști IT la toate nivelurile de experiență, inclusiv de management, oferind oportunități de dezvoltare pe multiple specializări și tehnologii.

Noii angajați vor deveni parte din echipele ce dezvoltă produse software în șapte arii principale de activitate: Gaming, Infrastructure, Customer Technology, Security, Data, Marketing și Shared Services. Aceștia vor primi pachetul complet de beneficii oferit angajaților, ce include și opțiuni variate legate de locul și programul de muncă.

În prezent, orice angajat Betfair Romania Development poate să aleagă să lucreze de la distanță, hibrid sau de la birou, în regim full sau part-time.

Săptămâna de muncă de 4 zile este o posibilitate pentru cei care preferă un ritm de lucru concentrat. Pentru cei care vor să experimenteze un nou stil de viață, compania oferă posibilitatea ca o parte din zilele lucrătoare să fie realizate din altă țară. Totodată, există și opțiunea unui „concediu sabatic” de până la 3 luni pentru planuri personale mai ample.

Creșterea numărului de angajați ai companiei vine în contextul în care centrul de excelență din Cluj-Napoca va prelua noi linii de business din cadrul grupului Flutter Entertainment, pentru brandurile PokerStars, FanDuel și SportsBet. Cumulat, brandurile grupului au peste 18 milioane de clienți la nivel global.

Înființată în 2007, cu sediul în Cluj-Napoca, Betfair Romania Development numără peste 1.000 de angajați. Este cel mai mare centru de excelență în software și servicii partajate al grupului Flutter Entertainment. În 2020, a înregistrat o cifră de afaceri de peste 50 milioane de euro și un profit de peste 5 milioane de euro.

Sursă foto: Betfair Romania Development