Banca Transilvania (BT) lansează BT eSign, o nouă soluție digitală pentru antreprenorii care lucrează cu banca. Mai exact, aceștia vor putea semna gratuit de acum. online, prin intermediul BT eSign, contractele de credit și actele adiționale pentru împrumuturile care nu implică garanții imobiliare.

Mai mult, semnatarii pot fi inclusiv persoane rezidente care nu sunt clienți BT, dar care sunt co-debitori sau garanți.

BT eSign a fost lansată în noiembrie 2021, însă până acum a fost în faza pilot, acolo unde a fost testată de peste 200 de clienți, care au folosit această soluție și au semnat peste 300 de contracte de credit și acte adiționale (pentru primirea, prelungirea sau restructurarea unui împrumut).

Potrivit Băncii Transilvania, BT eSign „a fost bine primită” atât de clienții dornici să adopte soluții digitale, cât și de cei pentru care erau în străinătate sau în izolare din cauza pandemiei.

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, BT anunța și posibilitatea aplicării pentru un credit BT Mic de către antreprenorii cu afaceri mici, direct prin intermediul chatbot-ului „Raul”, indiferent dacă aceștia sunt sau nu clienți ai băncii.

Credit foto: 139616786 / Banca Transilvania © Alpar Benedek | Dreamstime.com