Oare cum se transformă simpla aplicație de mobile banking într-un turbo app cu de toate? Ce face diferența dintre ele? Cinci temerari, experimentați în tainele de nepătruns ale aplicațiilor bancare, vin să facă lumină. Nu e misticism, nici vrăjitorie, e știință și multă inovație.

Cei cinci „exploratori” vorbesc despre super-app la Future Banking Summit, în 18 octombrie, la Brașov! Fii alături de ei să afli toate dedesubturile mobile bankingului!

Alexandru Mitroi este unul dintre români cu care ne mândrim. Este Global Technical Director – Solutions Engineering la Temenos, una dintre cele mai importante companii producătoare de soft bancar din lume, cu peste 3.000 de clienți în 150 de țări din lume. Alexandru se ocupă de Infinity, platforma de digital banking dezvoltată de Temenos. A fost numit unul dintre cei 16 Distinguished Engineers din istoria companiei, deși nu este un titlu folosit în Europa, este o recunoaștere oferită de comitetul executiv.

De ce i-a fost acordată? Este un titlu acordat istoric persoanelor care de-a lungul anilor au adus un impact semnificativ atât companiei, cât și industriei. „În cazul meu au luat în considerare faptul că am construit produse de la zero și acum încerc să ajut clienții noștri să folosească aceste produse într-un mod bun.”

Mugur Podaru se ocupă de operațiunile la distanță în CEC Bank, adică fix de tot ceea ce înseamnă servicii financiare digitale. Este adeptul transformărilor digitale și crede că accesarea serviciilor bancare digitale trebuie să fie la fel de simplă ca orice comandă la un magazin online.

Dar oare ce-ar spune un avocat despre toate aceste simplificări? Oare sunt în acord cu termenii și condițiile? Matei Florea lucrează în cadrul Schoenherr de peste 20 de ani, cu expertiză pe servicii financiare. Crede că o atentă cooperare între reglementare și inovație este esențială pentru dezvoltare, iar legalul trebuie să sprijine oportunitățile, printr-un cadru adecvat de creștere.

Când terenul tău de joacă este aplicația Home’Bank, responsabilitatea este cu atât mai mare pentru că „în aplicație sunt 1,3 milioane clienți activi, care inițiază peste 36 de milioane de interacțiuni cu aplicația în fiecare lună, iar 90% dintre acești clienți folosesc în exclusivitate aplicația mobilă.” Alina Iacomi, Tribe Lead Digital ING Bank România, coordonează o echip de peste 130 de experți, de toate specializările, de la designeri, la specialiști de produs, ingineri, testări, specialiști de marketing, specialiști de baze de date. Și asta pentru că aplicația de mobile banking a ING Bank este construită și administrată în exclusivitate aici, în România, în echipa băncii. Istoria sa are deja 17 ani, site-ul Home’Bank a fost lansat în 2006, iar aplicația mobilă în 2011.

Dorian Petrovici se joacă și el într-o aplicație la fel de folosită, BT Pay, care a ajuns și ea la 2 milioane de utilizatori. De fapt, fiecare al doilea card emis de Banca Transilvania este în format digital, înrolat în BT Pay. Și aici e multă responsabilitate.

Participă și tu, alături de ei, la Future Banking Summit, evenimentul dedicat industriei financiare!

Conferința va fi transmisă online pe canalele de socializare ale Future Banking și în platforma IC Events, soluție dezvoltată de InternetCorp.

+

Vezi aici programul, vorbitorii și vino și tu să afli ce se întâmplă în sistemul bancar!

Pentru a participa la eveniment, trebuie să vă înregistrați pe site-ul Future Banking Summit, unde găsiți toate detaliile legate de participare. Uitați-vă pe site, puteți să cumpărați bilete foarte ușor și veniți la Brașov!

+

Future Banking Summit este un eveniment Future Banking și realizat cu sprijinul:

Main Partner: ING Bank România

Gold Partner: Mastercard, Raiffeisen Bank, InfoCert, Temenos, LexisNexis, Evotrust, First Bank

Silver Partners: IDnow, Inform, Namirial, Fortech Investments, CEC Bank, tbi bank, Fort, 123 Credit, Creatio, Argon Solutions, UniCredit Bank, BCR, Filip & Company, certSign, Banca Transilvania, Schonherr, Otp Bank, Twispay, ProCredit Bank, Safetech Innovations, iFactor

Evenimentul beneficiază și de sprijinul Imod Flowers, Kayus, Chocolissimo.

Parteneri media: Smark, IQAds și Financial Intelligence.