Alpha Bank lansează plățile instant, prin care clienții pot trimite și pot primi bani în câteva secunde, oricând.

Prin participarea Alpha Bank Romania la schema de plăți instant pusă la dispoziție de TransFond, clienții pot primi sau trimite prin online banking, în doar câteva secunde, bani către aproape toți partenerii din România.

Prin schema de plăți instant, consumatorii pot trimite sau primi bani oricând, chiar și în weekend, de sărbători, ziua sau noaptea. Banii ajung la destinație în câteva secunde indiferent că este vorba despre plăți pentru bunuri sau servicii achiziționate, transferuri de bani către rude, prieteni sau cunoștințe, facturi sau taxe.

„Într-o lume în care oamenii se așteaptă ca totul să se întâmple aici și acum, a mesajelor și răspunsurilor instant, și banii trebuie să circule în timp real, oricând, la orice oră – de luni până duminică și în timpul sărbătorilor. Suntem permanent preocupați să oferim soluții de plată moderne, rapide și sigure pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri și suntem încântați să le punem la dispoziție transferurile în timp real pe care le facilitează schema de plăți instant. Mai mult, pentru clienții Alpha Bank beneficiul rapidității vine fără costuri suplimentare”, spune Florin Brănici, Director Digital Banking și Canale Alternative, Alpha Bank Romania.

De asemenea, business-urile de orice mărime pot face plăți rapide către furnizori, parteneri sau angajați, serviciul de plăți instant oferind o mai bună gestionare a lichidității, fluiditate financiară și eficiență operațională.

De menționat că noua schemă de plăți pusă la dispoziție de TransFond se aplică pentru tranzacțiile mai mici de 50.000 de lei.

Foto: Dreamstime