Alpha Bank România lansează Alpha Credit Card 100% online, cu până la 12 rate fără dobândă, care poate fi obținut de oriunde și oricând, fără prezența fizică în sucursalele băncii.

Lansarea face parte dintr-un amplu proces de digitalizare a serviciilor bancare oferite de Alpha Bank. Astfel, în ultimii ani, clienții au putut iniția o relație cu banca prin intermediul platformei digitale, au putut să constituie depozite și au putut accesa credite de nevoi personale fără a mai fi nevoie de prezența fizică în unități.

„Noul nostru serviciu, Alpha Credit Card 100% Online, reprezintă o extensie a angajamentului nostru de a oferi experiențe convenabile și eficiente clienților potențiali sau existenți ai Alpha Bank. Procesul simplificat de acordare elimină barierele tradiționale și permite obținerea unui card de credit oriunde și oricând, fiind disponibil în completarea procesului de deschidere a contului și a acordării de credit de consum 100% online”, a spus Daniela Udrea, Director Unitatea Carduri la Alpha Bank Romania.

Procesul de obținere a cardului de cumpărături presupune parcurgerea unui flux online simplu și rapid, care nu durează mai mult de 30 minute. Este necesară doar cartea de identitate și validarea datelor personale și financiare. Urmează oferta de card de credit personalizată și semnarea digitală a contractului pe care clientul îl va primi prin e-mail. Cardul este livrat direct acasă, prin curier, iar codul PIN se transmite prin SMS.

Persoanele fizice care îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru cardul de credit solicitat si nu dețin deja un cont curent în LEI la Alpha Bank, vor primi pachetul complet, inclusiv cont curent în LEI, card de debit și Alpha Online Banking.

Cardurile de credit (cumpărături) ce pot fi obținute prin flux 100% online sunt: AlphaCard Visa Credit, Alpha Mastercard Credit, AlphaCard Visa Gold RON, AlphaCard Visa Gold EUR și Mobexpert Credit Card.

În plus, până la 30 Septembrie 2024, pentru cardurile AlphaCard Visa Credit, Alpha Mastercard Credit și Mobexpert Credit Card, clienții beneficiază de zero comisioane de emitere și administrare în primul an, iar toate cardurile sunt livrate acasă prin curier, cu zero comision de livrare.