Alpha Bank Romania lansează creditele de nevoi personale într-un proces 100% digital.

Procesul de obținere a unui credit de nevoi personale Alpha Rapid devine simplu și rapid. Clienții pot solicita creditul oricând, complet digital, fără să participe la un video interviu cu un operator uman. Tot ce trebuie să facă este să acceseze site-ul băncii de pe orice dispozitiv dotat cu cameră video și conectat la internet.

Procedura este ușoară, fiind necesară doar cartea de identitate, pe baza căreia se face identificarea online și se colectează datele necesare.

La finalul acestui proces automatizat de acordare a creditului, clienții vor primi banii direct în contul curent, iar contractul de credit semnat digital atât de client, cât și de banca va fi primit prin e-mail.

„Această nouă inițiativă reflectă angajamentul nostru continuu de a aduce soluții inovatoare și accesibile pentru clienți. Redefinim experiența de a obține un credit, eliminând barierele de timp și spațiu, oferind maximă flexibilitate. Alpha Rapid 100% digital se adresează atât clienților existenți, dar mai ales, spre deosebire de alte produse din piață, clienților noi, care vor sa înceapă astfel relația cu Alpha Bank Romania", a spus Maria Bogodai, Director Divizia Banking Persoane Fizice la Alpha Bank Romania.

Principalele caracteristici ale creditului de nevoi personale Alpha Rapid:

  •  Proces 100% online, fără a fi necesar un video interviu;
  • Rapiditate în aprobare și disponibilitatea fondurilor;
  • Suma maximă - până la 49.000 lei;
  • Perioada de acordare - până la 5 ani;
  • Disponibil în ambele variante de dobândă - fixă și variabilă;
  • Zero comision de acordare.

Restul detaliilor sunt disponivile pe canalele de comunicare ale băncii.