Reff & Asociații | Deloitte Legal îl cooptează în echipa de parteneri pe Alex Slujitoru, avocat cu o experiență de peste 15 ani, care va coordona practica de litigii fiscale. Echipa de conducere a societății de avocați ajunge astfel la nouă parteneri.

Cine este Alex Slujitoru?

Recomandat de clasamentele independente internaționale Legal 500 și Chambers & Partners drept unul dintre avocații cheie în domeniul fiscal, Alex Slujitoru a fost implicat în proiecte de litigii complexe, de mare anvergură, din poziție de coordonare a unor echipe specializate din cadrul unor firme de avocatură importante.

„În luarea deciziei de a mă alătura, au fost determinante alinierea de valori cu grupul de parteneri și anvergura Reff & Asociații, una dintre cele mai mari societăți de avocați din piață, precum și performanțele deosebite ale echipei de litigii, aflate mereu în avangarda ariei de practică, astfel că sunt extrem de entuziasmat de oportunitatea de a contribui la dezvoltarea acesteia în continuare”, a menționat Alex Slujitoru, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal, liderul practicii de soluționare a disputelor fiscale.

El a asistat companii din diverse industrii, precum energie, retail, petrol și gaze, industria grea, comerțul cu cereale, asigurând reprezentare în fața autorităților și instanțelor române, precum și a instituțiilor europene, în litigii fiscale în legătură cu rambursări de TVA, accize, cereri de rambursare a dobânzilor sau rambursări întârziate, anularea actelor de modificare sau nemodificarea bazei de impozitare, anularea despăgubirilor ilegale sau suspendarea deciziilor de impunere. De asemenea, Alex este un contribuitor activ la elaborarea politicilor fiscale locale.

„Ca urmare a creșterii accelerate din ultimii ani, practica noastră de litigii a ajuns la peste 20 de avocați şi la dezvoltarea unor arii foarte diverse de specializare, iar această anvergură și planurile de creștere pe care le avem în continuare vor beneficia de leadershipul a doi parteneri coordonatori. Astfel, Alex Slujitoru, căruia îi urez bun venit în echipa de parteneri ai Reff & Asociații, se va concentra pe activitatea de litigii fiscale, iar Mihnea Galgoțiu-Săraru, căruia îi mulțumesc pentru dedicarea cu care a dezvoltat ambele arii până acum şi pentru rezultatele excepționale obținute, va continua să dezvolte practica de dispute non-fiscale. Ambele zone sunt tot mai intense și generează nevoie tot mai mare de asistență juridică specializată”, a spus Alexandru Reff, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal.

+

Reff & Asociații | Deloitte Legal are peste 70 de avocați, din care practicile de litigii fiscale și non-fiscale cuprind peste 20 de avocați ce beneficiază de colaborarea cu profesioniști din toate ariile de practică din cadrul reţelei Deloitte, inclusiv consultanţi fiscali şi financiari, experți tehnici şi în soluţii de digitalizare.

Astfel, echipele multidisciplinare pot acoperi toate tipurile de proiecte de litigii din mediul de afaceri, de la cauze fiscale, la dispute comerciale şi administrative.

Reff & Asociații | Deloitte Legal oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar.