24pay și Up România încheie un parteneriat și lansează prima soluție digitală pentru achiziția abonamentelor de transport în comun pentru angajații companiilor care utilizează acest tip de beneficiu. Astfel, companiile care utilizează Up MultiBeneficii vor putea oferi un nou tip de beneficiu angajaților: acces facil și 100% digital la abonamente de transport în comun.

Serviciul devine disponibil în 16 orașe ale țării, prin aplicația 24pay: București, Brașov, Iași, Ploiești, Piatra Neamț, Roman, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Târgu Jiu, Constanța, Arad, Cluj-Napoca, Botoșani, Oradea, Reșița și Baia Mare.

„Suntem încântați să anunțăm o nouă premieră pe platforma Up MultiBeneficii. Acest nou beneficiu oferit în parteneriat cu 24pay, facilitează într-un mod sigur, ușor, automat și digital, achiziția de abonamente la transportul în comun pentru toți beneficiarii Up MultiBeneficii. Prin acest parteneriat, Up MultiBeneficii și 24pay reconfirmă angajamentul lor de a fi promotorii inovării asigurând utilizatorilor platformei o experiență frumoasă și unică”, a declarat Ciprian Galatanu, New Business Director, Up România.

Această soluție de achiziție a titlurilor de transport salvează timp prețios și simplifică procesul prin care o companie poate deconta transportul în comun pentru angajați, iar întregul proces digitalizat facilitează monitorizarea beneficiilor acordate. Companiile partenere Up România pot oferi acest extrabeneficiu la nivel de angajat, atribuind un buget pentru accesarea abonamentelor de călătorie direct din aplicația mobilă Up MultiBeneficii.

Angajații pot folosi soldul pentru a achiziționa abonamente săptămânale sau lunare. După alegerea tipului de abonament dorit, utilizatorului i se va asocia un cont în aplicația 24pay. Pentru utilizarea abonamentului este necesară instalarea aplicației 24pay, dar nu și deținerea unui card de transport.

Foto: Pexels