Asociația Română de Fintech (RoFin.tech), organizația care reunește industria de fintech din România, anunță susținerea programului de master „Fintech – Finanțe și tehnologie digitală" prin oferirea a trei burse integrale de studiu.

În calitate de partener al Universității „Danubius", RoFin.tech face încă un pas în cadrul strategiei de dezvoltare a pieței de fintech din România și susținere a educației specifice în domeniu. Printre obiectivele RoFin.tech se află dezvoltarea resurselor umane specializate în domeniul fintech, atât pentru membrii asociației, cât și pentru partenerii acesteia, la nivel european, prin implicarea directă în dezvoltarea programelor educaționale specializate.FSB 2023

Astfel, în cursul lunii iunie 2022, a fost încheiat un prim parteneriat cu Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Danubius", în vederea formării primei serii de studenți specializați în domeniul fintech.

„Acest master este adresat celor care doresc să se dezvolte profesional pentru lumea viitorului, care deja a început, să își asigure o carieră sigură, fie dezvoltând afaceri utilizând inteligența artificială, blockchain sau robotică, fie activând în companii pe partea de dezvoltare produse. Masterul este și o punte între economie și tehnologie, susținută de profesori cu experiență și de către Asociația Română de Fintech, căreia îi mulțumim mult pentru implicare", spune Călin Rangu, Decanul Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor.

Tinerii absolvenți care doresc să aplice pentru a beneficia de una dintre cele trei burse, pot accesa următorul link, iar aplicațiile se primesc în perioada 1-23 septembrie 2022. Procesul de admitere se derulează în perioada 26-30 septembrie 2022.

Foto: Dreamstime