ING Bank România este, începând din acest an, banca oficială a festivalului Summer Well, iar cei peste 90.000 de participanți au efectuat aproximativ 20.000 de tranzacții la punctele de Top-up ING de la festival.

Pe lângă acestea, festivalierii au avut și posibilitatea de a-și alimenta brățările de acces prin opțiunea de Top-up online, unde s-au înregistrat 34.000 de tranzacții. În plus, cele mai multe dintre tranzacțiile din festival au fost realizate folosind carduri ING, iar 2 din 3 dintre acestea s-au făcut prin telefon sau ceas. 

Participanții la festival au putut achita direct cu telefonul sau cardul la comercianții care foloseau ING SoftPOS, aplicația care permite agenților comerciali să încaseze utilizând doar telefonul mobil.

„Suntem o bancă implicată în viața clienților noștri, ghidați mereu de autenticitate. Cu fiecare produs, serviciu sau campanie, ascultăm nevoile clienților și ținem în echilibru calitățile care au făcut din ING un love brand. Această autencitate înseamnă mai mult decât cifre sau obiective măsurabile. Înseamnă, printre altele, și hobby-urile pe care comunitatea ING le are, iar unul dintre ele este, fără doar și poate, muzica. Astfel, în acest an, am devenit unul dintre principalii sponsori Summer Well, festivalul unde am ascultat the Music of You. Fie că vorbim de soluții rapide de plată, de standul ING cu numeroasele activări la care au fost cozi fără oprire, sau de scena dedicată underground-ului românesc, primul nostru an alături de Summer Well a fost extraordinar și deja așteptăm ediția 2024, când ne revedem pe Domeniul Știrbey din Buftea!”, a spus Dana Ștefan, Events and Sponsoring Lead, ING.

Pe parcursul celor 3 zile de festival, pe scena Summer Well au urcat artiști renumiți pe plan internațional, printre care Florence + The Machine, Röyksop, YUNGBLUD, Tom Grennan sau Saint Levant.